top of page

ADN-ul și cuvintele lui Dumnezeu

Să vorbim acum puțin despre fizică.


Acesta a fost materia mea preferata în școală. Vă aminti-ți probabil, despre așa-zisul numărul lui Fibonacci – 1,61.

Aproape toate obiectele din natură, vii sau neînsuflețite, sunt legate de acest număr. Construcția căsuței melcului, proporțiile corpului uman, amplasarea semințelor de floarea soarelui, fagurii de albini, ochii albinelor, o multitudine de flori , copacii... pînă la spiralele galaxiilor stelare și chiar vârtejul firelor de par din varfului capului nostru – toate acestea pot fi descrise folosind acest număr.

Desigur că și oamenii au invațat să il folosească -spre exemplu în arhitecturaă, arta construcției pînă și logo-ul companiei Apple s-a făcut folosindu-se de acest număr de aur. Dar așa cum se întamplă de obicei, folosindu-ne de ceva din natura, imediat uităm de unde s-a luat și care-i motivul acestui fenomen minunat. O dăm pe întâmplare sau ciudateniile evoluției.

Dar așa este oare?


Haideți acum să facem o excursie în interiorul corpului nostru, în nucleul celulei și mai precis în ADN- biblioteca ființei noastre. Volumul de informație codificat în ea poate fi comparat cu, de ex, numărul tuturor cărților din biblioteca centrala a Moscovei ! Și această biblioteca gigantică se conține în fiecare celulă a corpului uman! Care la rândul lor sunt cam tot atîtea cîte stele în galaxia noastră Calea Lactee- peste 300 de miliarde.

Aici în aceasta bibliotecă este totul despre noi de la trăsăturile caracterului pînă la culoarea ochilor. Nu știu cum folosim noi logica pe jumătate- dacă dăm în vreo pesteră de niște inscripții, imediat înțelegem că au fost scrise de un om și pe bună dreptate. Dar celulele ADN care conțin așa o biblioteca gigantică în ele- după noi au apărut așa de la sine, ca rezultat al mutațiilor.

Mergem mai departe. Celulă e formată din două spirale de aminoacizi și sunt legate între ele cu niște punți mici, fără ele celulă se risipește , informația se pierde și celulele noastre nu mai știu cum să se reproducă. Aceasta fiind cauza celor mai multe boli .

Ei bine, un cercetător genetic evreu Mahon Vaitman a constatat că aceste punți între spirale se situează periodic după fiecare 10 aminoacizi, apoi 5.6 ,5 aminoacizi , astfel ținând spiralele să nu se distrugă - 10 ,5,6,5. Asta e ceea ce dă viața celulei.

Și știi ce înseamnă asta? În alfabetul ebraic, fiecare literă are și un număr, astfel cifrele de mai sus le inlocuim cu litera corespunzătoare și vom citi- IAHVE. Asta este numele lui Dumnezeu!

Vechiul testament a fost scris în ebraică, limba lui I Hristos și acolo găsim numele lui Dumnezeu. Marele arhitect al universului și-a pus numele pe creațiunea sa, așa cum un pictor isi semneaza tablourile! Acest nume este în fiecare celulă umană , a animalelor , plantelor.

Cred ca v-am încurcat definit, mă puteți întreba , ce treaba asta cu numerele lui Fibonacci Cea mai directă.

S-a observat, că corpurile construite după șirul lui Fibonacci sunt cele mai stabile și durabile , dacă împărțim lungimea la lățime, vom obține 1,61 și proporția de aur este 62% la 38% Conform acestor proporții este construit și corpul uman , plantele , toate animalele, vezi foto 1.,2.

Si credeti ca asta-i tot? Nicidecum.

După cum comunică cercetătorul Karl Watson din Harvard, în interiorul informații codificate în ADN-ul uman, în sectorul care nu participă la formarea albucidelor a fost găsit o fraza formată din 22 de cuvinte in limba aramaica care reprezinta adresarea lui Dumnezeu si rolul sau in formarea vieții---- Buna copii mei . Sunt IAHVE unicul Dumnezeu adevărat! Voi ați găsit taină creațiunii. Acum împartiți-va cu ea lumii întregi. Aceasta e adresarea lui Isus Hristos către noi! Creațiunea Sa!

În curînd această descoperire urmează să fie publicată în revista științifică Nature . Dumnezeu știa că oamenii vor cauta sa descifreze genomul uman și ne-a lăsat ACOLO O ADRESARE, GENIAL! Aceasta este cred ca cea mai palpabilă dovada, pentru toți cei care mai aveau dubii.


Comments


bottom of page