top of page

Rînduri care te pun pe gînduri ...

Cînd veți auzi despre războaie și vești de războaie să nu vă înspăimântați, căci lucrurile acestea trebuie să se întîmple.

Dar încă nu va fi sfârșitul. Un neam se va scula împotriva altui neam și o împărăție împotriva altei împărății… Aceste lucruri vor fi începutul durerilor. “

Marcu13.7,8

Deși țara noastră nu e implicată direct în războiul declanșat de Rusia împotriva Ucrainei urmările lui se fac simțite din ce in ce mai evident.


Ca și de altfel în toată lumea.


Ce caută oamenii și nu găsesc ?. Pe fețele oamenilor din vremea care o trăim se citește neliniste , neputință și disperare.

Deși încearcă să ascundă asta și aduc diverse argumente că nu este adevărat, ei însă se simt impliniti, fericirea arată altfel...

Și asta e perfect valabil și pentru cei mici și pentru mari și pentru președinți de țară și pentru simpli măturători de stradă. Oricât ar avea nu este suficient. Încurcati in ițele propriilor dorințe , ei alunecă într-un haos care le distruge nu doar viața lor dar și a celor din jur.

Problema lumii contemporane crescută în religia materialismului este faptul că ei nu recunosc dimensiunea spirituală a ființei umane .Deși se încearcă pe toate căile să se nege, realitatea nu se poate schimba. Nu putem alege sa fim sau nu spirituali. Nu putem să hotărâm noi în aceasta privința, pentru că așa am ieșit din mâna Creatorului.

Viața noastră va fi implinită , vom găsi fericirea , numai dacă vom trăi în armonie cu Dumnezeu. Dacă vom respecta voința LUI, integritatea și unitatea dimensiunilor cu care am fost inzestrati. Suntem trup, minte si spirit!

Dacă ar fi posibil aș urca pe cel mai înalt munte și aș strigă lumii întregi!


Oameni dragi treziti-va din aceast somn al morții, nu vedeți ca aceasta lume se dărîmă, nu vedeți că sunteți umiliți și crescuți în minciună, vi se ia pînă și dreptul de a fi oameni !

Toate evenimentele nefaste ce se abat asupra noastră sunt planificate și dirijate din umbra.

Președinții statelor și elitele de la conducere doar îndeplinesc ordinele și voința superiorilor ce i-au admis la conducere de către stăpânii banilor și a corporatiilor multinationale care la rândul lor sunt gidati de stăpânitorul lumii acesteia, căpetenia spiritelor căzute și tatăl minciunii.

Iată doar câteva evenimente consumate de curând ce dovedesc cele afirmate mai sus:

Pe 22-30 septembrie la Moscova sa desfășurat forul economic-financiar international ECUMENE 202.

Au participat 120 delegați di 22 de țări Europene, atenție toate membre NATO !

A participat și adjunctul secretarului general al ONU. Credeți că au discutat problemele stridente economice ale Rusiei ? Nicidecum. S-au pus în discuție problemele lumii post-pandemic, despre măsurile ce urmează a fi luate împotriva schimbărilor climatice și despre lumea post-război. Nici un cuvînt despre Ucraina și situația de acolo.

La acest forum a participat și Putin care le-a urat success. Pe fața dușmani , ei se întîlnesc împreună și discută nestingherit problemele globalizarii ca orice parteneri .

Putin a semnat cu unul dintre centrele globalistilor, Forumul Economic Internațional un document despre fondarea în Rusia a unui centru pentru implementarea celei de-a 4 revoluției tehnologice, cu folosirea AI și internetul 5G , internetul lucrurilor.


Rusia se angajează să formeze experimental un nou statut -juric in tară și digitalizarea totala a economiei.

În același timp toata lumea are atenția îndreptată spre războiul declanșat în centrul Europei.


La Astana , Kazahstan , între 14-15 septembrie sa desfășurat congresul 7 Mondial al tuturor religiilor, unde papa de la Roma a consfințit oficial nouă religie mondială CRISLAM instrumentul cu care se va opera , pentru lichidarea forțată a crestinismului.

Acum mai au nevoie de puțin timp ca sa se adanceasca criza economiei care , la rândul ei le va genera pe toate celelalte- financiară, energetică alimentară și umanitara.

Moto-ul lor declarat este -ordine prin haos. Iată de ce pandemia, care nu prea a dat rezultatele așteptate a fost rapid urmată de războiul din Ucraina. Războaiele aduc cele mai mari profituri economiilor țărilor dezvoltate . Cine să dorească să oprească războiul, dacă cele 5 state membre a consiliului de securitate ONU sunt concomitent și cele care exporta cel mai mult armament în lume ? ONU concepută pentru pace și stabilitate în lume de la fondarea ei nu a putut preveni sau opri nici -un război si este organul perfect al globalistilor pentru promovarea și implementarea planurilor stabilite.

Pe site-ul oficial al acestui forum internațional aparuse un document foarte vorbitor , în privința scopurilor sale reale , priviți, anexa- luarea de cuvânt a unui participant la una din ședințele lor. Acum cîteva luni s-a pus în funcțiune cel mai mare și costisitor telescop spatial WEBB .

Astronomii materialisti puneau mari speranțe în el- se presupunea să se găsească dovezi pentru ipoteza lor de apariție a universului BIG Bang Ei presupuneau că la marginile vizibile ale universului se vor găsi urme ale materiei primare rezultată din acea explozie. Eșec total! Mare le-a fost mirarea , că au găsit acolo stele galaxii de toate tipurile ca și în zona de centru a universului !

Cu mai mulți ani în urma în SUA s-au făcut cercetări intense ale creierului uman, sub pretextul luptei cu boala Alzheimer . S-a căutat în realitate să se regaseasca locul din creier răspunzător pentru conștiința unui om , ca mai apoi s-o poată sparge.

Si aici fără rezultate. T Cernigovscaia, savant rus de frunte în domeniu afirmă că nici până acum nu se poate înțelege ce este conștiința , unde este localizata in corp, cum și de unde apar gandurile. Sunt oameni care în urma unor accidente au pierdut ce-a mai mare parte a creierului , au supraviețuit, trăiesc fără dificultăți , iar la un pacient în urma unui examen radiologic de rutina s- a constatat cu uimire că în loc de creier avea cutia craniană plina cu lichid ! Omul avea peste 50 de ani și n-a simțit pînă atunci nici măcar dureri de cap!

End Part 1


Comments


bottom of page