top of page

Cîmpul de luptă - Part 1

Evenimentele ce se desfășoară în jur ne impun să luăm decizii importante.


Mai mai mult de atît, ni se impune insistent să susținem agenda guvernelor, fără a ni se da timp pentru a le înțelege sau informații veridice, care ar argumenta o astfel de alegere.


Cum să procedăm ca să nu greșim și ce este ceea ce se cere de fapt de la noi?



Dacă rămânem pe poziția evolutioniștilor cu care am fost hraniti de mici, e simplu- să mâncăm și să bem, că o viață avem ! Nu-i așa ca a-ți auzit sloganul?


Să luăm totul de la viața căci e scurtă și trebuie să facem ce-i posibil ca să le încercăm pe toate. Să mâncăm din toate, să îmbrăcăm ce-i mai nou și frumos, să avem lucruri, lucruri cât mai noi si mai scumpe, căci o merităm !

Acum doua zile ascultăm un post local de radio și prezentatoarea cu un glas sigur si parfumat ne propunea să ascultăm un specialist psiholog care ne va convinge să ne reevaluam părerea despre noi, si cu siguranță că ne subapreciem ! Că în urma acestei reevaluări , atenție! - am putea chiar să ne dorim un alt patener de viață pentru că ne vom da seama că merităm mult mai mult...


Alte variante vehiculate , dar mai puțin populare , pentru cei care nu se văd proveniți de la maimuta- că lumea noastră e doar o iluzie, o matrice , că fără de niște cunoștințe sacrale, nu vom putea ieși din labirint și trebuie sa ne găsim un Guru.


Dacă și asta e prea greu- mai avem o alta – că viața pe pământ e lucrarea unei civilizații mult mai evoluată, din altă galaxie, care a fost cândva pe planetă și acum ne urmăresc de la distanța, dar se vor întoarce curând ca să ne ajute să depășim toate problemele!

Și cui îi mai pasă de dovezi sau cine sunt autorii - imagini și nume exotice ! Promisiuni despre o viață fără probleme și fără orice limite și nu mai e nevoie de dovezi.


Și nici un cuvînt despre ceea ce spune biblia- că suntem creatura Lui Dumnezeu, ființe cu spirit , suflet și trup, că sufletul nostru este câmpul de luptă dintre Dumnezeu și diavol. Că anume spiritualitatea, hotărârile și motivațiile ne reprezintă și determină viața pe pamant și soarta veșnică.


Nu se pot pune împreună lumina și întunericul , binele si răul, dragostea și ura, ne putem asocia doar cu una din cele două și toată viața noastră prin orice gând, vorbă sau faptă a noastră ne plasăm pe una din aceste doua poziții , conștienți sau inconștienți alegem sau pe Dumnezeu sau cu diavolul .


Asta e sensul scopul vieții, iată ce ni se propune în realitate – să ne facem alegerea! Dumnezeu ne-a dat totul ca să facem alegerea corectă: Conștiință, Creațiunea , Cuvântul său Biblia , pe Fiul său , ca dovadă supremă că ne iubește cu adevărat și libertatea de a alege.


Diavolul ne dă multe variate , alege-o pe care dorești , doar ca sa nu mai cunoști adevărul. Zeci de religii cu sute, mii de variante. Știți că doar creștinismul este divizat în cca 40000 de variante.

Alege ce-ți place, mergi la orice biserica, cântă , mai da un ban fă ce face toata lumea si simte-te bine , dar sa nu citești biblia ca sa incerci sa înțelegi ce de fapt spune ea.

E destul ce auzi si ce ți se spune, si fa ce fac toți !.


Așa e cu biserica, în celelalte domenii ale vieții e si mai distractiv ! Poți să bolești sănătos pentru orice artist, actor, club sportiv. Ia-ți o bere, flueră și strigă , descătușează-ți emoțiile,s imte-te bine căci viata trece!

Și puțini se mai gândesc , pentru de de fapt trăim, puțini vad ca totul e un showbiz , ca cele mai multe celebritati au facut pact cu diavolul , si o declara deschis prin gesturi, îmbrăcăminte , cantece, declarații.

Gandirea oamenilor devine tot mai rationala, ocultismul pătrunde în politică, invatamant cultura , economie si aceste psihotehnologii sunt aceleași practicate în trecut deja si sunt satanice.

Dacă credeți că am imaginația prea bogată , priviți cum se desfasoara deschiderea olimpiadelor sportive, a Eurovisionului, la deschiderea tunelului Gothard în 2013- sunt niște predicții ale evenimentelor care se vor întâmpla, sunt intențiile lor voalate .


Toate domeniile vieții sunt cuprinse de lupta spirituală dintre Creatorul acestui univers și adversarul sau care se străduie . Că si toți oamenii să se alăture rebeliunii , sa ne dezbine – un popor contra altuia țările mari contra celor mici,oamenii de culoare contra celor albi, ateii contra celor credincioși, famile contra vecinilor, soț contra sotie, frate împotriva fratelui, nu asta se întâmplă în lume – sămânța semnată de cel rău in sufletul oamenilor aduce roade în lume , astfel scopul lui este atins.


Ceva timp în urma, nu înțelegeam de ce Dumnezeu si voința lui intalneste atata inversunare la oameni. Oare nu dorim, facem si noi la fel cu copii noștri – pe care-i crestem cu mare dragoste,le dăm ce știm că este mai bun, îi învățăm ce este bine și ce e rău de făcut, îi indrumam la cele mai bune școli ,instituții , ne bucurăm când obțin un job bun.

Tot așa Dumnezeu , care a creat totul si pe noi , prin învățătură , cerințele sale ne îndreaptă spre perfecțiune, căci El este perfect! Și ne arată căile ce duc spre moarte si cea care duce la nemurire si fericire.


Noi însă acceptăm toată creațiunea LUI . Ne bucurăm de pămînt cu natura sa uimitoare si-L respingem pe Creatorul ! Respingem orice pretenții si cerințe ce ne-ar limita orgoliul și imaginația ieșită de sub control.





Commentaires


bottom of page