top of page

Cîmpul de luptă - Part 2

Cum se întâmplă cu noi de cedăm așa de ușor la tot ce a construit civilizația umană de doua mii de ani?

Nu înțelegem oare că ne tăiem creangă pe care stăm și că foarte curând vom cădea în hău și ne vom fringe gitul?


Tactica întunericului e foarte simplă - cea a pașilor mici. Și cel mai ușor e de explicat prin următorul experiment : pune-ți o broască într-un vas cu apa fierbinte- v-a sări imediat ! Dacă însă o vom pune într-un vas cu apa rece și îl vom incalzi- ea nu va simți schimbarea lentă și se va fierbe!

Tot așa se procedeaza cu valorile noastre - încet , lent dar sigur ele se modifică prin schimbarea sensului cuvintelor, noțiunilor, diluarea sau chiar înlocuirea lor.

În ceea ce este pur si curat se adaugă câte o picadura de otravă.


Am 60 de ani și pot să afirm cu siguranță , că valorile generatiei mele în doar 20- 30 de ani comparabil cu cele de acum s-au schimbat aproape totalmente.

Familia, chiar și pe timpul odiosului regim comunist a fost temelia societății!

Divorțuri deși existau , erau o anomalie ,o raritate. Acum mai bine de jumătate din căsătorii se destramă. Mai mult ca atât, ea este treptat înlocuită cu așa numitul parteneriat social, concubinajul.

Nu voi intra in subiect, voi menționa doar că aceasta e doar punctul de început al lichidării totale a celei mai stabile structuri sociale. Foarte curand însăși noțiunea de mama și tata vor deveni și ele actuale, dacă nu chiar detestabile..

Educația sexuală a tinerilor, e un lucru necesar și bun , nu-i așa? Dacă până acum , cel puțin în Moldova exista un principiu venit din mediul creștin - nu starniti dragostea , până nu vine ea, să vedeți acum ce educație modernă vor primi copii . Celor din clasa întâia li se va explica cum să-și folosească organele sexuale. Mai mult ca atât , la niște micuti care incat abia daca încep să cunoască lumea - li se insuflă că identitatea de gen nu este ceea ce ești la moment- ci ceea ce simți ca esti!Că ea poate fi schimbată la dorinta și tot ce e necesar -este sa ceri părinților , sau invatatorilor sa te ajute sa tranzitezi la genul dorit! Și părinții sunt obligați să-i ajute, în caz contrar poți rămâne fără de copii.

Și dacă nu vei fi multumit de nouă identitate - o poti chimba din nou! Extraordinar cîtă libertate le oferă aceasta lume nouă copiilor. Celor din clasa a doua li se va explica despre multitudinea de modalități de relații sexuale și ca toate sunt normale, dacă sunt făcute cu consimtamant. Ca exista deasemenea o multitudine de forme de famili- orice asociere de ființe umane care întrețin relații sexuale, de orice fel, de același sex, sau opusele 2 adulți sau mai mulți, un bărbat și mai multe femei și invers, de persoane de vârste diferite, familii transgender, mixte.

Identitatea de gen și relațiile sexuale se transforma într-o nouă religie- se deschide cutia pandorei!!!

Și parcă nu ne-ar fi destule toate astea, pe lângă o lume a concurenței, unde omul pentru om este lup, pe lângă schimbările climatice, epuizarea resurselor naturale - pe toate mediile posibile se propaga un duh al fricii totale - de război, terorism, de un război nuclear, pierderea locului de munca, de epidemii , diferite scenarii ale sfârșitului lumii, de foamete.

Și se pare că toate astea și sunt o nouă normalitate care se dorește. Fiinta umana a devenit un gunoi, un cancer al planetei - nu e termenul meu , e al printului Philip al Marii Britanii , care spunea ca după ce va muri ar dori sa se reincarneze într-un virus fatal , ca sa distruga acest cancer al pamantului.

Privitor la războiul dintre Rusia și Ucraina , dar de fapt între lumea nouă și cea mai rămas din cea veche, un război foarte straniu.

Se creeaza impresia ca nu biruința ci continuarea lui se dorește, invrajbirea celor două popoare frățești. E un scenariu al întunericului în care se implica tot mai multe guverne și va demara în unul mondial. Președinții acestor țări sunt doar niște actori , care își joacă rolul în conformitate cu scenariul regizorului din umbra.

Astfel cei ce ne conduc de fapt lupta cu propriile popoare. Un popor speriat, flamind , dezbracat, debusolat- e usor manipulabil!

Viețile dar mai cu seama sufletele noastre au fost puse pe altar, fara voia noastra, Intunericul ni se vinde sub forma de lumina. Și doar Isus Hristos ne este salvarea si mantuirea. El ne-a preintampinat ca veacul nou este veacul întunericului. S-a întrupat în corp omenesc ca în venele lui să curgă acel sânge sfânt , care este unicul în care ne putem salva sufletele și evada din acest infern i sa ajungem la adevărata viață la care suntem chemați.

Și care sunt fericirile ce ni se promit în nouă ordine mondială , dezvaluite recent in cartea conducatoruluio Forului Economic mondial Klaus Schwab : Covid 19 și oportunitatea Marii Resetari -lichidarea clasei mijlocii a societății, ca prim pas și suspendarea proprietății private pentru cetățenii, fiind ca statul își asumă toate cheltuielile în schimbul obedienței nu vei avea nimic și vei fi fericit.Societatea se va transforma într-o turmă de indivizi fără particularitati individuale , toți vor avea aceeași mentalitate și necesități, obligațiuni.

Dreptul de a forma o familie și copii nu va mai tine de ei, doar cei ascultători vor fi premiați astfel de către elita conducatoare.

Dar ca să nu avem gânduri nedorite, emoții negative carismaticul multimiliardar , fondatorul Tesla, ne-a bucurat - companiile lui pregătesc o interfata de legătură a creierului uman cu AI , astfel oamenii vor fi privați și de dreptul de a gândi , va începe era bio roboților. Acum însă în etapa de tranziție către era nouă se produce curatarea pamantului de oamenii de prisos.

În statul Georgia, SUA masoneria și -a proclamat chiar deschis intențiile într-un complex, din lespezi de piatra , pe care sunt gravate 10 principii cheie, după modelul celor 10 porunci ale lui Dumnezeu.

In cea de-a 4-a ei proclama- se mentine populatia pamintului inlimitele a 500 milioane de locuitori! , cu alte cuvinte celelalte 7,5 miliarde trebuie lichidate!

Aceste planuri negre se desfășoară și ele nu mai pot fi oprite, Hitler , Stalin și toți dictatorii lumii sunt o joacă de copii , pe langa pericolul care vine. Toate aceste evenimente sunt în desfășurare și sunt planificate de către ei pentru următorii ani pana in 2028.

Dragă prietene, dacă cujetul tău e strain de toate aceste orori , dacă sufletul tău vibrează la adevăr , creațiunea ce ne înconjoară, lumina, dragoste pentru Creator și oameni- înseamnă că ai în tine sămânța lui Dumnezeu. Și El a făcut totul ca sa fii cu El.Acum e rândul tău să-i dovedești ca-L iubesti , îți pare rău ca le-ai ignorat, ai pacatuit in fata Lui și greșit în fata oamenilor, resemneaza-te și trăiește o viață curată ,străină de toate uraciunile acestei lumi.


Dumnezeu admite aceste orori pentru a ne convinge noi înșine duce păcat și pentru a ne alege fiecare destinul- cu El în eternitate sau cu diavolul în focul veșnic.

Doar El este în stare sa ne salveze sufletele , fă-ți alegera și nu renunța până la ultima suflare , orice nu s-ar întâmpla și nu ți s-ar cere.



El a promis că nu ne va părăsi niciodată, și Dumnezeu nu poate sa minta.


Comments


bottom of page